Üdvözöllek a Pere.zseni.hu oldalon!

Ez itt a Pere.zseni.hu oldal! Már megint átalakult formában! :) Nagyon rá értem mostanába, így úgy dőntöttem, hogy átalakitom megint az oldalt! Remélem tetszeni fog nektek! Néhány dolog az új dizájnról: Mozilla Firefox, Opera bőngészővel lett tesztelve 1024 X 768 felbontásban! Nálam ment :),

Néhány sor magamról: Peresztegi Gábor néven láttam meg a napvilágot 1985. december 17.-én. Várpalotán élek és magamat a punk nemzedék sarjai közé tudom besorolni. :-) Nem vetem meg az alkoholt, a jó partikat, és mindent ami ezzel az életstilussal szokott járni. (haverok, és drága édesanyám tudna mesélni :D). Nem szeretem a hosszú bemutatkozási részeket, ezért itt sem teszem tényleg csak dióhéjban néhány adat magamról! Magán iskolába jártam és itt végeztem el egy semmitmondó szakmát (ABC eladó) amelyben persze nem szeretnék dolgozni :) most éppen érettségizem. Egy zenekarban dobolok/dobolgatok melynek a neve elmebaj, igen nem véletlen a név :) ugyanis idióták vagyunk :) Elérhettek sok ezer féle internetesen portálon akkor csak néhány a teljesség igénye nélkül: myvip, iwiw, hotdog, ppl, milgram, stb... stb.. (néhány társkereső oldalon is, lejjebb van egy bővebb sorolás XD). Szeretek ismerkedni, és ezt jól mutatja az is hogy internet segitségével ismertem meg barátnőmet is akivel lassan  két éve élünk boldogságban :) Szóval akkor ha akarsz megtalálsz de néhány elérhetőségem akkor közzé teszem hátha valaki keresne: (vagy ismerkedne esetleg dumálgatna, vagy éppen segítséget kérne!) jah és egy két kép rólam csak úgy szabadon lentebb látható!

Elérhetőségeim, oldalak melyre regizve vagyok: (myvip, és iwiw az ugye alap :D )

http://jobarat.com/perepunk/

http://www.yoopyou.com/members/perepunk

http://www.macadu.hu/profilok/100701

Jah és akkor így nézek ki:


Néhány elérhetőségem:

pee85@citromail.hu
pere@fbi.hu

És végül akkor néhány fontos infó az oldalról: a honlapon található dolgok szabadon, és teljesen ingyen felhasználhatók, de mindenki azokat (főleg a programokra vonatkozóan!) saját felellőségre használja, használatukból fakadó hibákért nem tudok felellőséget vállalni! És ami még fontos, hogy az oldalon találhatók olyan képek, anyagok, amelyek esetleg nem gyermekeknek valók (ezeket külön jelzem!, valamint egy két honlap megszerkesztése után, már (sajnos) közölnöm kell, hogy a fórum nem azért lett kitalálva, hogy ott közöld, hogy édesanyám prostituált, valamint hogy az oldal mekkora szar, ha már írsz bele akkor kérlek válogasd meg szavaid! (Akinek nem inge nem veszi magára! Köszönöm, hogy itt jártál,  és kellemes bőngészést!

Jah és ha már itt vagy akkor kérlek szavazz!
Vissza a tetejére